Escape the Red Giant  

Kategori :

Boşluk tuşuyla olabildiğince yukarıya zıplayın. Arkadan gelen kırmızı dalgaya yakalanmayın sakın.


Zombie Exploder  

Kategori :

Zombilere karşı w,a,s,d ile hareket edin, mouse sol tuşla yada boşluk tuşuyla tekme atın. Zombilerin yakalandığınızda mouse'u sağa sola hızla hareket ettirerek kurtulmaya çalışın.


Demolition City  

Kategori :

"Demolition City"de uygun patlayıcılarla önünüze çıkan binaları belli bir yüksekliğe kadar yıkıyorsunuz.


Hızlı Gonzales  

Kategori :

Hızlı Gonzales polisten kaçıyor. Mouse ile polis arabalarından kurtulun.

http://www.transience.com.au/el/elgameo.html

Red  

Kategori :

Gezegeninizi göktaşlarından koruyun. Oyunda mouse ve boşluk tuşunu kullanın.

http://www.gamingdelight.com/games/red.swf

Jungle Magic  

Kategori :

"Jungle Magic" adlı bu oyunda aynı renkteki taşların en 3 tanesini yanyana getirmeye çalışıp, parlayan taşları en aşağıya düşürmeye çalışıyoruz.

http://www.flashninjaclan.com/zzz4038_Jungle_Magic.php

Tetris Terazisi  

Kategori :

"Libra" adlı bu oyunda sol ve sağ teraziyi blokları yerleştirerek dengelemeye çalışıyoruz.

http://www.kongregate.com/games/NothingCasual/libra

Balık Yakala  

Kategori :

Boşluk tuşuyla balıkları yakalayın. Sağ sol ok tuşlarıyla yönü belirleyin.

http://www.fingertime.com/harpoonlagoon.php

Online Basketbol  

Kategori :

Süper bir online basketbol oyunu. İnternet üzerinden diğer oyuncularla yarışın -> Tıkla

LetterBlox  

Kategori :

Online İngilizce kelime oyunu -> Tıkla

Cover Orange  

Kategori :

Portakalı buluttan koruyun.


GemCraft  

Kategori :

GemCraft strateji oyunu. Taşları uygun yerlere yerleştirin. İki yada daha fazla taşı birleştirip daha güçlü taşlar elde edin.


Protector: Reclaiming the Throne Strateji Oyunu  

Kategori :

Protector, Reclaiming the Throne Strateji Oyunu. Oyunun alt menüsünden sihirbaz, savaşçı seçip boş yerlere yerleştiriyoruz. Initiate wave deyip savunmaya başlıyoruz.


Onslaught 2.2 Defans Oyunu  

Kategori :

Onslaught 2.2 Defans Oyunu. Oyun ekranının alt tarafında yerleştireceğiniz defans yapısını seçiyorsunuz aynı zamanda geliştiriyorsunuz.


Bubble Trouble  

Kategori :

Bu oyunun ilk versiyonlarını Amiga'da oynardık. İnsan eski ama eğlenceli oyunları özlemiyor değil. Oyunda ok tuşlarıyla sağa sola hareket ediyoruz, boşluk tuşuyla halat atıyoruz.


Stick Man Sam2  

Kategori :

Basit ama çok eğlenceli bir oyun. "W", "A", "S", "D" yön tuşları; mouse ile ateş ediyoruz, Q tuşu ile değiştiriyoruz, boşluk tuşuyla da odalara giriyoruz. (Yüklenmesi için 1-2 dakika bekleyin)








Yumurtalar  

Kategori :

Mouse'un sol tuşu yada boşluk tuşuyla yumurtaları zıplatıp sepetlerin içine sokmaya çalışıyoruz.







Mini Putt 3  

Kategori :

Oyunumuzun adı Mini Putt 3 golf oyunu. Önceki versiyondaki kullanım aynen bu oyunda da geçerli.


The Sniper  

Kategori :

Cephenin ön saflarında düşman sniperlar sizi farketmeden düşmanlarınızı avlayın. Mouse ile nişan alıyoruz, boşluk tuşuyla dürbünü açıp kapatabiliyoruz.


Flash Crisis  

Kategori :

Flash Strike'ın devamı olan bir oyun. En iyi action flash oyunlardan biri. Flash Arcade'de olduğu gibi Rookie, Veteran, Hardcore yazan yerden oyunun zorluk derecesini seçiyoruz. 1, 2, 3 ile silah seçiyoruz. Boşluk tuşuyla hem saklanıyoruz hemde silahı dolduruyoruz. "Accept" e basıp oyuna başlıyoruz.


Flash Strike  

Kategori :

Rookie, veteran, hardcore yazan yerden oyunun zorluk derecesini seçiyoruz. 1, 2, 3 ile silah seçiyoruz. E ile saklanma, R ile silah doldurma, F ile flash yolluyoruz. "Accept" e basıp oyuna başlıyoruz.


Bloons Tower Defense 2  

Kategori :


Defans Oyunundan farklı olarak burada balonlara karşı savunma yapıyoruz. Oldukça zor bir oyun :)



Mini Golf  

Kategori :

Mini Putt adlı oyunda mümkün olduğunca az atış yaparak topu deliğe sokmaya çalışıyoruz. Mouse ile topun yönünü ve şiddetini ayarlıyoruz.


Bowman 2  

Kategori :


Ok atmada ustalaşmak isteyenler için birebir. Hem bilgisayara karşı hem arkadaşınıza karşı oynabileceğiniz eğlenceli bir oyun. "Settings"den rüzgar, duvar, atış sayısını ayarlayabiliyorsunuz.



Defans Oyunu  

Kategori :

Oyunumuzun adı Random Defence. Oldukça stratejik ve eğlenceli bir oyun. İlk başlayanlar "easy" bölümlerinden birini seçsinler, tavsiye olunur :)


Gönüllü Şamaroğlanı Penguen  

Kategori :

Geçenlerde bir televizyon kanalında beyzbol sopaları satan bir adamla röportaj yapılırken Türk halkının aslında ne kadar beyzbol sever bir halk olduğunu öğrenmiş oldum. Adamın ifadesine göre, Türkiye'de her yıl 5000 adet beyzbol sopası satılıyor ve tabi bu sopalar kırlarda çayırlarda spor yapmak için değil arabanın bagajında haydar olarak kullanılmak üzere alınıyor. Kesin eminim, yakında Türk girişimciler bu olaya el atar ve kendi milli beyzbol sopamızı, haydar markasıyla çıkartırlar :). En iyisi, bu memleket meselelerini bir kenara bırakıp, beyzbol sopasını sanal ortamda hemde gönüllü denekler üzerinde kullanmaya başlayalım :)

Bu oyunda, baseball sopasıyla pengueni en uzağa göndermeye çalışıyoruz.


Army of War  

Kategori :

16 değişik birim ve 15 değişik savunma silahıyla kalenizi düşmanlardan koruyun. Para kazanma olayı ancak düşman askerini yok ettiğiniz zaman oluyor. Yeterli exp.'e ulaştığınız zaman, yıldıza bastığınızda çağ atlıyorsunuz. Ekranda mouse'u sağa doğru götürerek rakibin kalesini görebilirsiniz. Normal zorlukta rakip sizi fazla zorlamıyor, onun için zorluk seviyesini Harder olarak ayarlamanızda fayda var.


Teraziyi Dengelemek  

Kategori :

Bu oyunda amacımız teraziyi dengelemek. Mouse'un sol tuşunu kullanarak topların boyutlarını ayarlıyoruz ve duruma göre ya sol kefeye yada sağ kefeye bırakıyoruz. Hepsi bu.


Fareler Cirit Atıyor  

Kategori :

Bu oyunda, fare ile ciriti en uzağa atmaya çalışıyoruz. Mouse yada klavyenin boşluk tuşuyla oynanıyor. Benim rekor 152,3 metre, daha kıran yok :)



Bloody Day  

Kategori :

Nişan al ateş et. Klavyenin 1-2-3 tuşlarıyla silah değiştiriyorsunuz. "Head shot"lar extra süre ve puan kazandırıyor. Kolay gelsin :)


Mario Star Catcher 2  

Kategori :

Mario kardeşler görev başında. Zıplamak için klavyenin boşluk tuşunu, hareketler için de ok tuşlarını kullanın. Kolay gelsin :) Oyunu oynayabilmek için bilgisayarınızda Shockwave yüklü olması lazım.


Kurbağa Oyunu  

Kategori :

4 kurbağımızı trafiğe kurban vermeden karşıya geçirmemiz lazım. Kurbağımız, klavyenin yön tuşlarıyla sağa, sola, aşağı, yukarı hareket ediyor. Kolay gelsin :)


Jets N Guns GOLD  

Kategori :

Etrafınızda gördüğünüz herşeyi yokedin, puan kazanın, stresinizi atın. Elinizdeki küçük uzay gemisinin bir yıkım makinesine nasıl dönüştüğünü görün. Bazı oyunlar vardır, anlatılmaları yetersiz kalır, işte onlardan biri Jets`N`Guns.

Sistem gereksimi:
İşletim Sistemi: Windows 98, 2000, XP, Me
Ram: 64 MB
DirectX: 9.0b+ yada yükseği
CPU: P800
Ekran Kartı: 32MB 3D Ekran Kartı

Gold versiyon - 77 Mb. - Demo değil!
Buradan indirebilirsiniz:
Link Güncelleme: Ne yazıkki link ölmüş! Yenisini ekledim (11.12.2007)
Yeni Link: (Aynı versiyon)
Download

Curveball  

Kategori :

Zamanında ilk video oyunlarından olan bir oyun vardır pinpon mantığında, solda ve sağda iki çubuğu aşağı yukarı hareket ettirerek oynanır, ilk multiplayer oyun olarak insanları coşturmuştur hatta. Bu oyun onun 3d versiyonu, topa falso verebiliyorsunuz ki zaten adını da ordan almakta ve multiplayer değil şimdilik, ama gerçekten çok zevkli. Start game ile oyuna başlıyorsunuz. Farenizle karşıdan gelen topu karşılayıp karşı tarafın duvarına çarptırmanız gerekiyor.


Komando  

Kategori :

Stres atmaya devam :) Commando oyununda amacımız önümüze geleni yok etmek. Oyunda, yön tuşları;
"W", "A", "S", "D"; ateş tuşu "Mouse sol tuşu", bomba atmak da "boşluk" tuşlarıyla oluyor, fazla kafa yormayan ama parmak kaslarını çalıştıran bir oyun. Özellikle askerlerin bizim esas oğlanı gördüklerinde panik halleri çok komik :)







Buzda Atış Talimi  

Kategori :

Son zamanlarda popüler olan buz patenine bir katkıda benden olsun:) Kutuplarda atış talimi yapmaya ne dersiniz? Yalnız burada silah yerine bir sapan, mermi yerine de seçeceğiniz 3 kutup hayvanından birini kullanacağız. Amacımız bu hayvanları en uzağa gönderebilmek. Ben en fazla 279 metreye kadar gönderebildim:) Resmi burada. Oynamak için aşağıda "devamı var"a tıklayın.






Storm House 2  

Kategori :


Evinizi düşmanlardan koruyun. Her bölüm sonunda silah satın alma opsiyonu olan bir flash oyunu, stres atmak için birebir:)




Arşiv

cihanozdemir.com