Nanpu Köprüsü / Çin  

Kategori :

cihanozdemir.comBir önceki konuda bahsettiğim Çin'de gerçekleşecek olan EXPO 2010 fuarının hemen yanında Nanpu Köprüsü. Şanghay kent merkezinde bulunan Huangpu nehrinin üzerinde. Estetik olduğu kadar köprü çıkışındaki yolların kapasitesi ve yapısı olarak da dikkat çekici. Çin'deki ekonomi ve nüfus patlaması yolları zorlamaya başlamış görünüyor.


-Kaynaklar-
edwardburtynsky.com
en.structurae.de


4 Yorum

Cihan bey gerçekten güzel bir paylaşım teşekkür ederim..Bu gibi yazıları sanırım ing. çeviri yapıyorsunuz? Acaba hangi siteden?

Bu konu için konuşuyorum.
Nette güzel bir yapı ya da konu gördüm mü bunu sayfamda da paylaşmak istiyorum. O konu hakkında daha detaylı araştırma yapıyorum. Yalnızca çeviri olayı değil benim yazılarımın çoğunluğu kendime ait olan yazılar buna özen göstermeye çalışıyorum. Mutlaka yararlandığım kaynakları sayfanın sonunda belirtiyorum, bu yazıda olduğu gibi.
Hiçbir zaman tek bir siteden ya da sitelerden copy paste tarzı çeviri veya alıntı yapmadım, yapmıyorum.
Sayfanın özgün içerik olmasına çalışıyorum, tabi ben bu konuları yayınladığım anda birebir kopyasıyla nereden alındığı, kopyalandığı belirtilmeden nette birçok kopyasına ulaşıyorum ama bu hoşuma gidiyor "demek ki beğeniliyor yazılar" diyorum.
Sağlıcakla kalın.

ellerinize sağlık . fakat bu nanpu hakkında çok az teknik bilgi var. sunum yapmam gerekiyor ve bilgi bulamıyorum.

Yukarıda kaynaklarda da belirttiğim aşağıdaki sitede pek fazla olmasa da teknik detaylara ulaşabilirsiniz:

http://en.structurae.de/structures/data/index.cfm?id=s0001860

Yorum Gönder

cihanozdemir.com