Kamyon MotoKaravan  

Kategori : |

cihanozdemir.comGezmeye, yeni yerleri görmeye meraklısınız ama gittiğiniz yerlerde size uygun otel, pansiyon bulamıyorsanız yada uzun bir tatil yapmak ve bütün ihtiyaçlarınızın yanınızda bulunmasını istiyorsanız bu araç tam size göre. Aracı üreten Alman MAN firması. Resimlerdeki aracın modeli EX70-HDQ / MAN TGA 6x6. Bunun yanında modeller isteklere göre çeşitlilik arzediyor.

Araç 480 beygirlik dizel motora sahip. Toplam 780 litrelik 2 adet yakıt tankı mevcut ki bu aracı uzun süre hiç durmadan hareket etmesini sağlıyor. GPS yön belirleme aygıtı var. Sol ve sağ tarafında aydınlatma için projektörleri, arka tarafında kamerası mevcut. Yaklaşık 7 metre iç genişliğe, 2,4 metre boya, 2 metre yüksekliğe sahip. Arka tarafına ayrıca kısa mesafeler için ATV de yerleştirilmiş. Fiyatı ise 200.000 - 450.000 Euro arasında değişiyor. Daha fazla teknik bilgiye şu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Fotoğraflar:


Videolar:


Ayrıca ihtiyaca göre ve istek halinde özel üretimlerde yapılıyor. Aşağıdaki resimler bu üretimlere ait.


-Kaynaklar-
unicat.net
metacafe.com
spiegel.de


2 Yorum

süperler almak lazım birer tane

Adsız   yazdı 6 Mart 2009 11:33

Sn.Cihan ÖZDEMİR Sayfanız çok güzel ve faydalı Bunları toplayıp bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.Selamlar Enis KÜÇÜKİRAVUL biyolog58@hotmail.com

Yorum Gönder

Arşiv

cihanozdemir.com