Ücretsiz Snagit ve Camtasia Studio  

Kategori :

TechSmith firması, ürünleri olan Snagit ve Camtasia programlarının tam sürümlerini (eski versiyonları) internetten bedava indirmeye açtı. Eski versiyon diyorum ama iki programda tam sürüm çalışıyor ve istediğimiz bütün özellikleri açık. Öncelikle programlar hakkında bilgi verelim.

SnagIT, Bilgisayarinizdan Resim, Video ve Yazıları kolayca kopyalamanızı sağlar. Örneğin, istediginiz boyutlarda, başkalarıyla paylaşmak istediğiniz bir grafik tasarımının videosunu kolayca çekmenize imkan verir. Herhangi bir Web sitesini boydan boya tamamen resmini çeker ve hatta yazılımların pencerelerindeki kopyalanamaz yazıları bile size “yazı” olarak sunar.

Camtasia Studio, eğitim videoları, sunumlar, tanıtım videoları hazırlayabilmenizi sağlayan ve bu videoları ister .avi dosya biçimi olarak kaydederek arşivinize eklemenizi, isterseniz .swf dosya biçimine dönüştürerek web üzerinden yayınlamanızı sağlayan, fantastik bir bakış yakalamanızı sağlayan bir yazılımdır. Camtasia Studio ile kolayca ekrandaki herhangi bir şeyi, PowerPoint sunularını, web kameranızdaki görüntüyü ve bilgisayarınızdaki sesleri kaydedebileceğiniz bir uygulamadır.

Camtasia ile hazırladığınız videoları, web sayfalarında, bloglarda, CD'lerde ve iPod gibi taşınabilir aygıtlarda kullanabilirsiniz.

Normalde ücretli (300$) olarak dağıtılan bu harika uygulamaları, tamamen yasal bir şekilde, ücretsiz ve tam sürüm kullanmak için aşağıdaki linklere tıklayın.

Uygulamayı tamamen yasal ve ücretsiz kullanabilmek için gerekli olan işlemler şöyle:

Öncelikle aşağıdakilinkleri tıklayarak program (full) sürümlerini indirin ve kurun.
Ardından TechSmith web sitesinden kayıt anahtarı istek sayfasına ulaşmak için aşağıda "key" yazan yerlere tıklayın.

Doldurulması istenen alanları doldurun ve "Send me a software key" düğmesine basın. [E-posta adresinizi doğru yazın]
Bu işlemden sonra, e-posta adresinize lisans kodu gelecek.
Yüklemiş olduğunuz programı çalıştırarak, e-postanıza gelen lisans kodunu yazın.
Uygulama artık tam sürüm.


Camtasia Studio v3.1.3: Buraya tıklayın

Camtasia Key: Buraya tıklayın

SnagIt v7.2.5: Buraya tıklayın

SnagIt Key: Buraya tıklayın

Güncelleme:
Yukarıdaki ücretsiz kampanya bitmiş bulunmakta. Trial versiyonlarını şu adresten indirebilirsiniz.


2 Yorum

Cihan'cım paylaşımın için çok teşekkür ederim. Sanırım ben bunu oldukça geç gördüm. Çünkü Techsmith firması bu uygulamadan vazgeçmiş görünüyor.

"This offer is no longer available, however we encourage you to test out a free 30-day copy of the most recent version, Camtasia Studio 5."

Rica ederim Sabri kardeş. Zaten amacımız bilgi paylaşımı, elimizden geldiğince yararlı olabilme.
Dediğin gibi süresi kısıtlıydı zaten. Ocak ayı içerisinde süresi bitiyordu. Neyse bir dahaki sefere inşallah. Kendine iyi bak dostum.

Yorum Gönder

Arşiv

cihanozdemir.com