Ücretsiz Webroot Spy Sweeper 5.5  

Kategori :

webrootŞu an piyasada bulunan en iyi casus yazılım (spyware) önleme programı. Piyasa fiyatı $29.95. Şuradaki yazımda belirttiğim ve linklerini verdiğim Techsmith'in Snagit ve Camtasia Studio programlarını ücretsiz internette kullanıma açmasından sonra Webroot firması da herhalde altta kalmak istememiş olacak ki, en iyi programını ücretsiz kullanıcılara açtı.

Programı kullanabilmek için:

1- Sadece size özel şifrenizi almak için buraya tıklayın. (Form'a adınızı ve email adresinizi giriyorsunuz, şifre mailinize geliyor).
2- Spy Sweeper programını yüklemek için buraya tıklayın.
3- Programı yükleyin. Yükleme sırasında mailinize gelen şifreyi kullanın.

Not: Yükleme sırasında "custom" seçeneğini seçin, Install the Webroot Ask toolbar... yazan yerdeki seçenek işaretini kaldırın böylece saçma bir toolbar eklentisinden kurtulmuş olursunuz. Ayrıca bugün itibarı ile webroot sunucuları oldukça meşgul, bilginize.


1 Yorum

Adsız   yazdı 3 Mart 2014 18:41

Bilgi icin tesekkürler ancak verilen link tamamiyla ingilizce oldugundan sifreyi almak burada yazildigi gibi görünmüyor. Yani: forma ad ve mail adresinin girilmesi seklinde acik bir secenek yok. Secenek üye olmai istiyor ve bunun icin de "Webroot-Produkt-Keycode" verilmesi gerekiyor. Halbuki biz zaten bunu almak icin buraya girmistik. Daha aydinlatici bilgi verirseniz sevindirici olur.

Yorum Gönder

Arşiv

cihanozdemir.com