Kıvrımlı Kuleler  

Kategori : |

UAEZenginin malı züğürdün çenesini yorarmış; Dubaili'ler rahat durmuyor, mükemmel işlere imza atıyorlar bizede lafını etmek kalıyor. Tipik Arap zihniyeti "petrol var, para var, yatalım" yok adamlarda. Geleceklerine yatırım yapıyorlar. Birleşik Arap Emirlikleri de altta kalmak istememiş heralde "Marina and Beach Towers" projesini devreye sokmuşlar.

Kulelerin özelliği kıvrımlı bir şekilde yükselip birbirlerine yaslanmaları. Tasarımı Amerikalı ünlü proje firması Oppenheim tarafından yapıldı. Kulelerden biri yat limanına bakarken bir diğeri denize bakıyor. Manzarası muhteşem.

İki kule arasında yapılması düşünülen vaha şeklindeki küçük ormandan bir görüntü.







Bu arada ben bu binanın şeklini Atari'nin simgesine benzettim. Ne dersiniz telif hakkı mı istesek :)

-Kaynaklar-
eikongraphia.com
oppenoffice.com


3 Yorum

İnsan böyle yerleri gördüğü zaman inanmak istemiyor..Yok canım olmaz abartmışlar yada bunları yaptıranlar insan olamaz diyesi geliyor. Malesef böyle yerler var.. Bir tarafta insanlar açlığından ölürken, biryanda lüks ve ihtişam içinde yaşayanlar.. Ne diyelim Allah daha çok versin..Ama biz de nasiplenelim be kardeşim..Saygılarımla

İnanın Müslümanları, fakirleri bunlardan daha fazla düşünüyoruz onlardan çok çok daha az paramız olmasına rağmen! Lise'de Din Kültürü hocamız derdi: "Çocuklar Müslümanlık bu ülkede yaşanıyor, yaşatılıyor".
Yaşadıkça doğruluğu anlaşılıyor...

Ve okadar ac insan varmi Arabistanda sayisi bile belli degil. Bunlarin hangisinde acaba Muslimanlar yasiyacak veya yasatilacakmi? Bunlar Muslimanlar icin yapilmadiki, Zatinim yapanlar Yabancilar, kendi tasarim fikirlerine gore yaptilar, sanki dunya onlara aitmis gibi. Bu Arablarin sonu cok kotu, yaziklar olsun. Trilyonlari harciyorlar kafirleri sevindirmek eglendirmek icin ama Muslimanlara, kendi milletine geldimi 1 kurus bile harcamakta tehettut ederler. Rabbim hepsini islah etsin, ne diyim ben.

Yorum Gönder

Arşiv

cihanozdemir.com